Fakültemizde "TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Eğitimi" Etkinliği Dr.Öğr.Üyesi Deniz Genç'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizde, proje üretme kültürünü geliştirmeye yönelik destekleyici faaliyetler kapsamında "TÜBİTAK Destekli Proje Eğitimi (Sağlık Bilimleri Alanı)" başlıklı etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Deniz Genç öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

14.Haziran.2021 Pazartesi günü saat 13:00'da düzenlenen çevrimiçi eğitime Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Arş. Gör. Derya Sakallı'nın konuşmalarıyla başlarken, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Genç; TÜBİTAK Araştırma Projeleri Destekleme Programlarının başvuru süreçleri, projelerin amaçları, yöntemi, yaygın etkisi, bütçesi vb. konular hakkında detaylı bilgileri ve tecrübelerini Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarıyla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi : 14.06.2021 16:24 Okunma Sayısı : 1109